Model for a day

Iedereen droomt er toch van om eens een keer voor de lens te staan van een professionele fotograaf.

 

De Model voor één dag Fotoshoot is voor jou de mogelijkheid om je eens in de wereld van een model te stappen. Jezelf laten opmaken door een ervaren visagiste en laten fotograferen in een echte fotostudio!

Met een Model voor één dag fotoshoot ben jij het model in een schitterende Glamour, Beauty, Boudoir of Fashion fotoshoot door een zeer ervaren fotograaf.
In deze fotosessie werken we met verschillende make-up en haar stijlen om het mooiste in jou naar boven te halen.

Voor de Model for a day fotoshoot sessie hebben we een aantal populaire thema’s als: Glamour, Beauty, Fashion, nude en Boudoir. Natuurlijk kan alles op maat gemaakt worden voor u als model

Met verschillende kledingsets en verschillende fotografie stijlen? Alles kan en mag! Als jij bij ons komt zal jij je echt een model voelen voor één dag. Met als resultaat een prachtige serie foto’s. Jij op je mooist!! 

Droom jij er (stiekem) van een supermodel te zijn? Benieuwd naar je looks met professionele visagie? Zien wat er gebeurt als een goede fashionfotograaf je fotografeert? Verwen jezelf met een fotoshoot vol Glamour en Beauty.

En denk niet dat zoiets alleen is weggelegd voor iemand met de looks van een topmodel. Want iedereen is mooi.

Ook koppels kunnen bij ons terecht voor een leuke romantische of misschien net iets stoutere shoot !

 

 

 

Voor verdere vragen prijzen (zo duur is dat niet) en afspraken gelieve even een contactformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op